torsdag 24 september 2009

Samtal

De bruna flytningarna stannade av lika fort som de kom i tisdags, det var ju skönt. Men självklart kom de igen igår. Varade lite längre igår, men fortfarande ingen smärta eller så. Men oron är såklart svår att komma ifrån.

Därför har jag nu ringt och lämnat ett meddelande på min barnmorskas telefonsvarare för att se vad hon säger och om jag kanske ska åka in och kolla med VUL eller något. Får se vad hon säger när hon ringer upp...

7 kommentarer:

Veronica sa...

Smart! Bättre att fråga och kolla upp så man slipper gå i ovisshet och oroa sig. Det är ju bla det de finns till för.

Puss puss/M
PS. Resan är bokad. Så fre den 2:a åker vi. Vi tog oss friheten att boka middagsbuffé för första kvällen samt frukost för båda dagarna direkt vid bokningen. Vi utgick ifrån att ni tänker äta på båten :-)

Therese sa...

Jättebra att du ringde. Bättre att kolla så man slipper gå omkring och oroa sig. Kram

jessica sa...

Kikar in, såg din adress på FL

Anja sa...

Man ska alltid ringa om man är orolig. Finns inget värre än att gå och oroa sig.

Är många som har det sådär.

Jag har fått höra att det är lugnt så länge det inte är "färskt"/rött blod.

Det är säkert ingen fara.

kram på dig

Anja

Anonym sa...

Stå på dig och se till att du får ett VUL. På så sätt vet du med säkerhet. Men som sagt var, det är väldigt vanligt och drabbar många när de är gravida. Min nyfunna vän i dalarna hade blödningar flera gånger under sina graviditeter. Har tre friska pojkar. Det enda var att de tittade ut lite tidigt, men utan problem.

Jenna sa...

Vilken härlig blogg måste jag säga ! Är det okej om jag länkar den på min blogg? brukar göra det med bloggar jag läser :)

oss sa...

Jenna: Självklart är det OK! :-)