måndag 26 april 2010

Tvätt gone bad

Idag har det kokats nappflaskor och nappar, sorterats kläder och tvättats badlakan. Börjar väl känna att allt är i ordning nu. Förutom Myrans vagga då, men det är ju blivande mormors uppgift. BB-väskan ska packas också, men det går rätt fort.


Myrans kläder. Hur mycket som helst. Ändå behövs det kompletteras.

Tvättningen idag gick inte så bra, ett av badlakanen (det finaste) har fått någon missfärgning på ett ställe. Misstänker att det är färg från makens nya blåa skjorta som funnits kvar i tvättmaskinen och sen satt sig på badlakanet. Så ledsen man blir då! Försökte tvätta om med Ta Bort och på 60°C, men det hjälpte inte. Undrar om galltvål skulle kunna funka? Alltså det är ju inget jätteproblem, men som sagt, det är inte så kul när något sånt händer...

I helgen misslyckades jag också med tvättningen, men där är jag mer arg än ledsen. Hade beställt en jättetuff svart body med en mumie på, och texten I love my Mummy. Självlysande dessutom. Men när den kom ut ur tvättmaskinen så hade trycket lossnat och kvar var typ ihoprullat tryck och limrester. Kul! Varför tillverka kläder med tryck på som inte går att tvätta? Till en BEBIS dessutom? Grr... Tur att jag inte betalade så många kronor för den.

Kanske borde sluta tvätta helt enkelt?

2 kommentarer:

Therese sa...

Så trist när det misslyckas med tvättningen men sånt är livet. Oj Myran ser ut att ha gått om saker. Men det är ändå som du skriver att det behöver alltid kompletteras. Kram

Anonym sa...

Inte roligt att misslyckas med tvätten. Ni måste ju lämna kvar något så att vi kan ge Myran presenter när han är född :)

Önskemål från mig - vad önskar sig han i födelsedagspresent?
Jag gissar att han kommer att fira födelsedag den 6 maj.
Viktigast är dock att han är frisk när han kommer!

Kram
Ann