lördag 20 februari 2010

Besökare

64 besökare per dag har den här bloggen i snitt. Man undrar ju vilka alla dessa personer är. Vissa vet jag förstås, våra trogna kommentatorer (kommenterare?), men vilka fler gömmer sig bakom den där siffran?

8 kommentarer:

Tesse sa...

Jag är en av dina läsare :)
Tesse heter jag, bor utanför Helsingborg. Är 25 år, och väntar mitt första barn, är i vecka 27. Kul att läsa bebisbloggar när man själv inte ligger så långt efter!

Therese sa...

Åh jag skulle spricka av nyfikenhet...man vill ju veta vilka sina läsare är. Kram

Anna sa...

Inte så särskilt bra på att kommentera, men det händer. :) Läser i alla fall rätt ofta!

Sandra sa...

Är inte heller bra på att kommentera, heter Sandra och är i vecka 33 med första barnet. Så med tanke på det tycker jag att det är roligt att följa din blogg.

Anonym sa...

Jag läser troget sedan våran tid på BT. Sen vet du ju hur mkt vi längtar efter en liten så det är så roligt att läsa och få glädjas med er! Många kramar från 'Englali'

Anonym sa...

Jag har följt dig från BT och läste din bröllopsblogg då. När jag hittade dig på FL var det självklart att följa denna blogg också! Jag får nästan abstinens när du inte skivit på nån dag. Ha, ha! Jag heter AnnSofie och väntar knodd i juli.

Hanna sa...

kikade in här genom en länk på en annan blogg, som jag fick från en tredje blogg.. :)

Karin sa...

Hej!

jag läser din blogg då och då, därav den sena kommentaren:)
Karin heter jag jag tror vi jobbade ihop nån vecka på xzakt för hundra år sen, hittade dit genom Therese Es blogg och eftersom jag är gravid i vecka 25 nu är det roligt att se hur det går för er=)

Kram