måndag 1 mars 2010

Namn

Vi har ett antal namn som vi diskuterar här hemma. Funderar över, förkastar, för att sen någon dag senare ta in det i diskussionen igen. Några vet vilka namn det är som ligger högst på listan, men ingen - inte ens vi - vet vad det kommer att bli i slutändan.

Känner att jag behöver lite ny inspiration - så ös pojknamn över mig snälla! Och ni som vet vilka namn vi hittills funderat på, skvallra inte.

Sätt igång!

7 kommentarer:

j.S.m sa...

Liam, Oscar, Elliot, Aron, Hugo, Arvid, Edvin... Noel...Viggo...?

Testade också namngeneratorn på "svenskanamn.se" (Angelica & Lasse) vilket föreslog namnet Jonny... fast det känns nog inte riktigt som ni enligt mig.

Puss, puss...

Anonym sa...

Nä Jonny blir det nog inte :)

Puss puss/M

JD sa...

Vårt andrahandsnamn om det blir en pojke är Frank. Men pojknamn är typ det svåraste som finns. Gillar Sigge också (som Håkan Hellströms son ;)).

I. sa...

Jag gillar också frank!
leonard
vilhelm
august
vide
alve
love
eddie

Åsa sa...

Jag tycker Emil är väldigt fint! Sen finns ju Leo och Leon som jag också gillar.

Hoppas ni kommer på ett bra namn - som passar på lillprinsen när han kommer ut också!

Kram!

j.S.m sa...

Fast jag tror nog att det där med namn kommer att lösa sig, om inte innan myran kikar fram så, när han väl kommit. Ni får välja ut tre namn av de ni klurar på och sedan kan ni ju fråga myran vad han själv skulle vilja heta - en spark för x, två för y och tre för det sista ;) Vore kul att berätta sedan när han som 5 åring undrar varför han heter just "det" namnet :D

Puss igen...

Thorla sa...

Anton, Rasmus, Hampus, William, Rufus